Haber Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Haber Listesi

Kayıp hazine oyun açıklaması

Yayınlanma Tarihi:04/18/2016 11:14:48

Gök şehrinden bir çok gizemli hazine düşmektedir. Efsaneye göre bu hazineler tanrının muhafızları tarafından korunmaktadır. Hazineyi koruyan tanrı muhafızları sihirli ejderha ile savaştıktan sonra kristal parçalanmıştır. Tanrı muhafızları kristali koruyarak düşmana muazzam zarar verebilirler......Bu yüzden tüm tanrı muhafızları kayıp hazinenin peşine düşmüş, onu yer de ve gökte olmak üzere her yerde aramaktadırlar......


Açılış seviyesi: Lv 55 ve üstü oyuncular

Etkinlik NPC: Gökyüzü kenti-Badin

Etkinlik sayısı: Her gün 5 defa (Hazine haritası çekme ve ödül kazanma işlemleri de 5 defa gerçekleşmektedir)

Etkinlik süresi: Tüm gün


Etkinlik tanımı: Her gün gök şehrinin NPC Badin dışından gizli hazine haritası çekilir. Elde edilen gizli hazine haritası açıldıktan sonra belirtilen sıralamaya göre ilerlenir. Gizli hazine bulunduktan sonra harita kullanırsa anında savaş tetiklenir. Bu savaşı kazanmanız halinde "kristal parçası" kazanabilir ve bu parçaları demirci üzerinde birleştirilip kristal kazanılmaktadır. Eğer savaş sırasında ölürseniz gök şehrine geri dönüp aynı işlemleri yeniden yapmanız gerekmektedir. Bu durumdan hazine haritası ve ödül sayınız etkilenmez.


Hazine haritası kalitesi: 4 tür kalite bulunmaktadır. Bunlar bakır, demir, gümüş ve altın hazine haritalarıdır. Farklı haritalardan elde edilen ödüller de farklı olmaktadır. En yüksek ödüle sahip olan haritalar sırasıyla altın, gümüş, demir ve bakır haritalarıdır. Elmas ya da Badin şarabı kullanarak hazine haritasının kalitesini arttırma olasılığı elde edilir.


Ödül kuralları: Her oyuncu her gün en fazla 5 adet ödül sahibi olabilir. Bunun miktarın üzerindeki ödülü takım yoluyla ya da kendiniz hazine açarak elde edebilirsiniz. Takım 4 kişi olduktan sonra kazanılan ödül sayısı en yüksektir. Hazine açarak ekstra ödül kazanılmaktadır. Tüm oyuncular ödül kazandıktan sonra savaşı tetikleyen takımının üyesine göre haritanın kalitesi belirlenmektedir. Kazanılan "kristal parçası" demirci üzerinden birleştirilip koruma kristali elde edilebilir. Kazanılan kristal savaş sırasında koruma birliği sistemi yetiştirmek için kullanılır.


Takviye destek kuralları: Eğer takım arkadaşınız gizli hazine haritasında savaş tetikleyebilecek konumda değil ise, sistemde bulunan "takviye" butonuna tıklayarak savaşa giriş uyarısı gösterilir. Ayrıca diğer takım üyeleri aynı sürede diğer bir savaşı başlatamaz. Bir birlik sadece bir savaşta bulunabilir.


Elit canavar: Gizli hazine haritası üzerinde belirli bir olasılıkta savaş tetikleme özelliği bulunmaktadır. "Elit canavar" tetiklenir ise savaşa gerek kalmaz ve doğrudan ödül kazanılır.

Eğer çantada bulunan boşluk yetersiz ise ödül posta formatında mesaj olarak gönderilecektir

Haydi gidip hazineyi arayalım!

Legend Online Classic Operasyon Ekibi

18 Nisan 2016

Önceki Kısım : Legend Online Classic V3.0.0 Sürüm Güncelleme

Sonraki Kısım : Koruma sistemi tanımı

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir