Rehber Başlıkları

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Rehber Başlıkları

Kader Sistemi

Yayınlanma Tarihi:08/20/2014 21:12:34

Dünyanın en çok oynanan online oyunlarıdan biri olan Legend Online’ın çok yakında telefon sürümü görücüye çıkıyor. Bugün yazımızda sizlere Kader sistemini tanıtacağız.

        

Kader Sistemi Tanıtımı

Oyunda ekipman geliştirirken özellikle de üst seviyelere varıldığında belli bir darboğaz oluşur, bu gibi durumlarda ise biraz beklendikten sonra tekrardan geliştirme işlemlerine devam edilmelidir. Bu artık herkes tarafından bilinen bir olay. Kader sisteminde de durum farklı değil. Kader sisteminde 1. Sıradaki Kader’e sınırsız bir şekilde tıklanabilir. Daha sonrak i seviyelerde ise daha kaliteli Kaderler çıkma olasılığı artar. 4. Kadere gelindiği zaman kesinlikle acele edilmemesi gerekmektedir. Burada sakin olunmalı ve biraz oyalanılmalıdır. Önce alttaki Kaderlere bir kaç kez bakılmalı sonra en son açılan Kadere bakılmalıdır. Böylece daha iyi sonuçlar elde edilebilir.



 

Üst seviyelerde kader bakarken bu arayı vermek çok önemlidir. Bu seviyelere gelindikten sonra 3 veya 4 adet alt seviye kaderlere bakıldıktan sonra tekrardan üst seviye kadere bakılmalıdır. Bu yöntemle en kötü Mor kader kazanırsınız, eğer Mor kaderde çıkarsa o zaman şansınıza küsün.

 

Belirli zamanlarda Kadere bakıldığı zaman daha yüksek Kader çıkartma şansı vardır. Her saat başı 6. dakika-10. Dakika arasında kadere bakarak daha yüksek kader çıkartabilirsiniz.

 

Yeşil ve gri kaderleri, ayrıca bazı mavi kaderleri direk satabilirsiniz. Eğer 10 tıklamadan sonra hâlâ 1. veya 2. kaderdeyseniz hemen çıkan kaderleri satn veya kader güçlendirmesi yapın ve sonradan tekrar kadere bakmaya devam edin.


Kristal Kürelerin Gizemi

Kader sekmesine tıklayarak kaderinize bakabilir ve geliştirebilirsiniz.

1. Kader sekmesinin alt kesimde 5 adet Kristal Küre bulunur, bu kürelerin güçleri ve özellikleri soldan sağa doğru atar

2. Oyuncular Kristal Küreleri kullanarak kadere bakabilirler, seviyeleri ne kadar yüksek olursa daha yi kader çıkma şansı bulunur. 1. seviye kadere sınırsız bir şekilde bakılabilir.

3. Kadere bakarken Altın harcanır, Kristal Kürenin seviyesi ne kadar yüksekse harcanan Altında o kadar artar

4. Kaderde açılan kaderler ekranın üst kısmında gösterilir, en düşük seviyede kaderler toplanamaz ama satılabilir, en fazla 20 kadere bakılabilir.

5. Kaderden çıkıldıktan sonra Kristal Küre seviyeleri kayıtlı kalır ve tekrardan girildiğinde yine kalan Kristal Küreden kadere bakılmaya devam edilebilir.

 

Tek Tuşla Topla: Seçilen kalitenin üstündekileri tek seferde kader çantasına toplar

Tek Tuşla Sat: Seçilen kalitenin altındaki kaderleri tek seferde satar

Kader: Karektere kaderler burada donatılır.

Puan Takası: Kadere bakalarak puan kazanılır, puan belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra takas yapılarak değerli kaderler kazanılabilir.

 

Kaderler oyunun önemli ekipmanlarından birisi sayılır ve her birinin kendine has özelliği vardır. Oyuncular kaderler sayesinde özelliklerini geliştirebilirler ve becerilerinin kullanım oranlarını yükseltebilirler.



 

Aynı türden kaderlerden sadece 1 tanesi kullanılabilir. İlk başlarda karakterlerde sadece 1 adet kader bulunabilir. Karakter seviyesi yükseldikçe karakterin kullanabildiği kader sayısıda artar.

Bir Kaderi başka bir Kaderin üstüne bırakınca ne olur?

 

A Kaderi ile diğer kaderler birleştirilirse A kaderinin Exp’i artar, Kaderin Exp’i belirtilen seviyeye gelince Kader seviyesi artar. Eğer iki kaderin kalitesi aynı değilse, kalitesi yüksek kader kalitesi düşük kaderi yutar. Eğer iki kaderinde seviyesi aynıysa sürüklenen kader sabit kaderle birleşir.

 

Tek Tuşla Birleştir: Bu sekme yardımıyla kader çantasındaki bulunan tüm kilitlenmemiş kaderler kalitesi en yüksek kaderle birleştirilir. Eğer aynı kalitede kaderler varsa öncelik Seviyesi/Exp’i daha yüksek olan kaderdedir. Bu özellikte zaten kullanılan ekipmanlara birleştirme yapılamaz.

 

Kilitle: Kadere bir kere tıklandıktan sonra kader kilitlenir, tekrardan tıklandığı zaman kilit kalkar.

Kader çantasındaki kilitli kaderler Tek Tuşla Birleştir özelliğinde bilreşmezler.

 

Kader: Bu ekranda kadere tıklanarak tekrardan kader bakılan sayfaya geri dönülür.

Önceki Kısım : Ekipman Güçlendirme

Sonraki Kısım : Yeraltı Labirenti

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir