Duyuru Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Duyuru Listesi

LEGEN ONLINE CLASSIC DUYURUSU

Yayınlanma Tarihi:04/13/2015 14:20:05

Değerli oyuncularımız;

Legend Online Classic oyununda son zamanlarda yaşanan sorunlar ve siz değerli oyuncularımızın yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla teknik ekibimiz bu sorunların çözümü amacıyla gereken gayreti göstermiştir.  Oyunda yaşanan sorunları en kısa zamanda çözüp siz oyuncularımıza daha kaliteli ve akıcı bir Legend Online Classic zevki yaşatmak öncelikli amacımızdır.


Optimizasyonlar:

1. 12 saat boyunca yaşanan ödeme sorunu

2. Ödeme ve sunucu optimizasyonu dolayısıyla oyuncular tarafından girilemeyen "3. Kahraman Savaşı", 7 Nisan tarihinde yeniden yapılacaktır.

3. Etkinlik sorunu (Fashion problemi) giderilmesi.

4. Savaş Alanı ve Arena giriş problemleri.


Uyarı:

1. Oasis Game'e ait olan Legend Online Classic oyununa benzer diğer oyunlardan kaynaklanan sorunlardan firmamız sorumlu değildir.

2. Ödemesini geri çeken oyuncunun hesabı, oyuncu aynı miktar ödemeyi geri ödeyene kadar engellenir.

3. Bir oyuncunun diğer bir oyuncuya elmas satması kesinlikle yasaktır. Bu işlemi gerçekleştirdiği tespit edilen oyuncuların hesabı süresiz olarak engellenmektedir.

4. Oyun içerisinde müstehcen, siyasi, şiddet, küfür v.b. içeren mesaj gönderen oyunculara 24 saatlik konuşma yasağı verilecektir. Oyuncu aynı işlemi yapmaya devam ederse hesabı 30 gün boyunca engellenecektir.


Oyuna verdiğiniz destek ve yaptığınız geri bildirimler dolayısıyla siz değerli oyuncularımıza Oasis Game Ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz! Tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler dileriz!



Legend Online Classic Operasyon Ekibi

2 Nisan 2015 Perşembe


Önceki Kısım : Yeni Server “Hayalet Alanı” Açılış duyurusu

Sonraki Kısım : Yeni Server “Kahraman Savaşı” Açılış duyurusu

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir