Duyuru Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Duyuru Listesi

29 Haziran Legend Online Classic Server Birleşim Duyurusu

Yayınlanma Tarihi:06/29/2015 17:27:10

Legend Online Classic oyununun kalitesini arttırmak, istikrarlı bir server akışı sağlamak ve farklı serverlardaki oyuncuların bir araya gelmesini sağlamak adına 29 Haziran saat 04:00'te server birleşimi olacaktır. Tüm oyuncularımızın bakım öncesi herhangi bir kayba uğramamaları için oyundan güvenli bir şekilde çıkış yapmaları rica olunur.


Server birleşimi tamamlandıktan sonra oyununun tüm serverlarındaki kalite ve istikrar artacak ve oyuncularımız daha rahat bir oyun zevki yaşayacaklardır.


Birleştirilecek Serverlar: S1 (Ana Server) + S2 (Diğer), S22 (Ana Server) + S23 (Diğer) ve S24 (Ana Server) + S25 (Diğer)+ S26 (Diğer)+ S26 (Diğer)


Birleştirme Zamanı: 29 Haziran saat 4:00 (Ortalama 6 saat içinde birleştirilecektir)


Server Bakım: Tüm serverlar bakım moduna alınacaktır.


Dikkat Edilmesi Gerekenler:

1. Oyuncuların server adresleri kişisel olarak değişmez. Yalnızca normal girişlerinizi yapınız.

2. Eğer oyuncularımızın ana server (diğer server) aynı isimde olan karakteri mevcutsa giriş yaptıktan sonra bir defalığına isim değiştirme hakkı verilecektir.

3. Server birleştirme işlemi sonrası oyuncular elit etkinliğe gidip server birleştirme bakım ödülü çekebilirler. Ödül çekme işlemi belirli bir süre içerisinde yapılmalıdır. Geç kalınması halinde çekilmeyen ödülün telafisi olmayacaktır.

4. Server birleştirme tamamlandıktan sonra diğer serverlardaki oyuncular, elmas ya da diğer değerli eşyaların kayıplarından kaçınmak için, ana servera girip ödeme işlemlerini yapabilirler.

Legend Online Classic Operasyon Ekibi

25 Haziran 2015 Salı

Önceki Kısım : Legend Online Classic Çömlek Etkinliği Açılıyor

Sonraki Kısım : 29 Haziran S1-S2, S22-S23 ve S24-S27 Server Birleştirme Bitişi Duyurusu

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir