Haber Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Haber Listesi

Koruma sistemi tanımı

Yayınlanma Tarihi:04/20/2016 18:20:00

Yeni oyun! "Savaş koruma sistemi" yeni oyun türü yapısı ve patlama türleriyle karşınızda! Taht rekabetinde hangi kral şeytan ırkına saldırırken bize liderlik edecek?

Koruma sistemi açıklaması

Savaş koruması girişi karakter panelinin sol tarafında bulunmaktadır. Savaş koruması tüm savaşlarda etkilidir (kilitli olup olmaması önemli değildir) Karakter seviyesi Lv 55 olduğu zaman sistem açılır. Elit özellikler oyuncunun saldırısını belirler.

Koruma: Düşman tarafından alınan zarar azalır.  6 çeşit direniş bulunmaktadır: Rüzgar, ateş, su, elektrik, ışık, karanlık. Koruma sadece aynı özellikteki saldırı etkisidir (karşı tarafın kullandığı peri özelliğini etkiler). Örnek: Düşman tarafı Amazon kraliçesine karşı saldırıya başlar. Ateş direnişi zarar azaltma etkisine ulaşır.

Korumanın 6 tür özelliği karakter panelinden incelenebilir. Savaş gücü sağlanmaz.

Koruma kazanma

Koruma kristali gömerek koruma değeri yükseltilir. Korumanın 6 özelliği (Ateş direnişi, su direnişi, rüzgar direnişi, rüzgar direnişi, elektrik direnişi, ışık direnişi, karanlık direnişi) ile hücum, yetiştirme v.b. yapılabilir. Örneğin ateş direniş özelliği sadece ateş türü saldırılarda etkili olmaktadır. Koruma kristali kaybolan gizli hazineden ve etkinlik üzerinden elde edilir.

Koruma özelliği yetiştirme kuralları

Herhangi bir özelliğin koruma sayısı karakterin üzerinde bulunan tüm özellik koruma kristali ve savaş giden perinin direnişine eşittir. Koruma slotu üzerine herhangi bir koruma kristali gömülebilir fakat aynı türden kristal gömülemez. Her bir koruma slotu üzerine 3 kristal gömülebilir.

Koruma özelliği açma kuralları

55 Lv seviyesinde savaş koruma sistemi başladığı zaman sadece paralı asker slotu açılır. Açıldıktan sonraki slotun belirli seviye ve şartlara ulaşması gerekir (Kral slotu henüz açılmadı)  "Kral mührü" savaş ve koruma görevleri ile kazanılmaktadır.

Legend Online Classic Operasyon Ekibi

18 Nisan 2016

Önceki Kısım : Kayıp hazine oyun açıklaması

Sonraki Kısım : 18 Nisanda Bakım Sonlandırma Duyurusu

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir