Yeni Oyuncu Yolu

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Yeni Oyuncu Yolu

Oyun Tanıtımı

Yayınlanma Tarihi:08/20/2014 16:38:24

Legend indirmeye gerek kalmadan online olarak oynanan bir oyundur. Sadece IOS/Android platform telefonları kullanarak oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oyuncular oyunda ordunun efendisi rolündedir, dünyadaki son savaşta yaşanan gelgitleri durdurmak, insanlığı kurtarmak ve barışı sürdürmek için savaşılır.

Oyun ekranında 3D görselliği ve 2D performansı güzel bir görsel oyun deneyimi olarak oyunculara sunulmaktadır. “Legend Online” ilk sürümünde önemli olan; şehir çevresinin gelişimi, ek sahneyi keşfetme ve ayrıca bir lord olarakta şehri genişletebilir ve askerleri işe alabilirsiniz. Ek sahneyi keşfeden oyuncular farklı yöntemler kullanabilirler; kovalamak, kaçmak, karşıya saldırı ve son olarakta egemenliklerini yaratabilirler.



3D boyutlu görüntü kalitesi: Gerçek 3D ekran görüntüsü ile oyun sahnesinde animasyon görselliği sağlanmaktadır.

Muhteşem mücadele savaşları: Zaman tabanlı savaşlarla daha heyecan verici ve son derece eğlenceli savaş efektleri oyunculara sunulmaktadır.

QTE savaş sistemi: İlk sayfadaki QTE savaş sistemi oyuncuların savaşta mücadele gücünü arttırmaları için kullanılır.

Asker geliştirme: Oyunda 7 çesit askerin kendilerine özgü farklı güçleri vardır. Oyuncular askerlerin gücünü geliştirerek gittikçe artan mücadele ruhu ile savaşırlar.

Şehir geliştirme: Stratejik oyun kombinesi olarak oyuncular kendi yeteneklerini güçlendirmek için kendi şehirlerini inşa edebilirler.

Önceki Kısım : Oyuncu Rehberi

Sonraki Kısım : Oyun Hikayesi

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir