Etkinlik Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Etkinlik Listesi

Legend Online (Classic) Açık Testinda Bir Çok Hediye Kazan

Yayınlanma Tarihi:08/29/2014 19:46:15

Dünyanın en iyi tarayıcı oyunlarından Legend Online’ın kusursuz mobil sürümü, 21 Ağustos günü saat 11:00’da Google Play markette sizlerin beğenisine sunuluyor ve resmi açık testler başlıyor. Aynı zamanda Açık Test döneminde bir çok sürpriz etkinlik sizleri bekliyor. Legend Online severleri bu benzersiz oyunu denemeye davet ediyoruz.




Etkinlik 1: İlk Serverda Yoklama Yap Hediye Kazan

Etkinlik İçeriği: İlk server açıldıktan sonra, oyuncular toplam yoklama ve üst üste giriş sayılarına göre hediyeler kazanacaklar. Yoklama sayısı ne kadar yüksekse, kazanılan hediyeler o kadar artacak.

<<>>


Etkinlik 2: İlk Ödemede 1888 Elmaslık Hediye Paketi

Etkinlik İçeriği: Etkinlik süresince herhangi bir miktar ödeme yapın ve 1888 Elmaslık hediye paketini kazanın. Birçok müthiş hediye sizleri bekliyor, bu fırsat kaçmaz.

<<>>


Etkinlik 3: 5 Yıldız Not Ver, Ücretsiz altın Paket Kazan

Etkinlik İçeriği: Etkinlik süresince, oyuncular App Store ve Google Play’de oyunumuza 5 yıldız tam not verip aynı zamanda karakter isimlerini yazarak, 100k Altın Hediyesi kazanacak.

<<>>


Etkinlik 4: Yeni Legend Savaşçı Kralı

Etkinlik İçeriği: 28 Ağustos günü saat 05:00’da Savaşma Gücü Listesi yenilenene kadar, Savaşma Gücü 10000 olan ilk 10 sırada yer alan oyuncu, zengin sıralama hediyeleri kazanacak.

<<>>


Etkinlik 5: VIP Alın Ekstradan Kazanın

Etkinlik İçeriği: VIP üyeliği açarak haftalık müthiş hediye paketlerinin yanı sıra, oyunda çok işinize yarayan haklarda elde edersiniz. Tek seferde harcamanız belirtilen seviyelere ulaşınca özel VIP hakkı kazanacaksınız.

<<>>


Etkinlik 6: Legend Online Birlikleri Kuruluyor

Etkinlik İçeriği: Birlik kurup, birlik başkanı olun, elit üyelerinizle zirveye yürüyün! Etkinlik süresince, oyundaki birliğinin seviyesi 3 Lv olan birlik başkanları ve üyeleri hediyelerin sahibi olacak.

<<>>

Önceki Kısım : İlk Serverda Yoklama Yap Hediye Kazan

Sonraki Kısım : Legend Online (Classic) Açık Testinda Bir Çok Hediye Kazan

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir