Haber Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Haber Listesi

Ejder Ruhu Sürüm Açılış Duyurusu

Yayınlanma Tarihi:01/11/2017 16:06:10

Sevgili oyuncularımız;

2017 yılını karşıladığımız bu günlerde yeni sürüm Ejder Ruhu Geliyor karşınızda! Oyuncularımız meslekler üzerinden Ejder Ruhu eritme işlemi ile kendilerini güçlendirebilirler! Bu sürümde üç başlık altında toplanmış yeniliklere hızlı bir şekilde göz atalım.

Ejder Ruhu Açılıyor

40 Lv seviyesini geçen oyuncularımız için verilen görevlerde Ejderha Yumurtası kazanılır ve Ejder Ruhu ekranı açılır. Bu ekranda Ejder Yumurtası ile yetiştirme işlemleri yapılabilir. Ejder Ruhu; oyuncular 40, 50, 60, 70 ve 80 Lv seviyelerine ulaştığında her seviyede Ejder Ruhu için özellik bonusu verilir.80 Lv seviyesine gelen oyuncular ve Ejder Ruhu “Savaşçı Ejderha Ruhu” seviyesine ulaştığında oyuncular Ejder Ruhlarını eriterek meslek gelişimini açabilirler!

Meslek Gelişimi

Karakter ile Ejder ruhu eritildikten sonra meslek gelişimi görevleri açılır. Gelişim görevleri tamamlandıktan sonra oyuncular için yeni seviye sistemi açılacaktır.Tapınak Ejderi, Paladin ve Kutsal Bilge gibi bir çok güçlü seviye unvanları sizleri bekliyor!

Sihirli Ejder

80 Lv meslek gelişimi açıldıktan sonra yaratık öldürmek için Ejder Yuvası’na grup olarak girilebilir. Ek Sahne 20 dk süreli olup toplam 20 adet yaratık vardır. 1 yaratık saldırısı 30 sn boyunca devam eder. Öldürülen her yaratıktan ödüller kazanılır.

Ayrıca bölüm atlama sistemi devam etmektedir. Yaratık 5 tur içinde öldürüldüğünde Bölüm 1’den 5’e atlanır. Daha sonra 5’erli olarak bu bölümler katlanarak gider. Büyük ödüller seni bekliyor, kaçırma!

Genel bilgiler için duyuruları takip edin, daha birçok içerik sizin keşfetmenizi bekliyor!



Legend Online Classic Operasyon Ekibi

30 Aralık 2016




http://img.oasgames.com/upload/1483081617.jpg

Önceki Kısım : Yeni Sunucu “Ares Ateşi " Açılış Duyurusu

Sonraki Kısım : Legend Online Classic Ejderha Ruhu Sürüm Güncelleme Duyurusu

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir