Gelişmiş Rehber

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Gelişmiş Rehber

Binek Türleri

Yayınlanma Tarihi:08/20/2014 19:39:34




1. Kahraman seviyesi 40’a vardığı zaman Binek Sistemi açılır. Arayüzün sağ alt köşesindeki Binek düğmesine tıklayarak giriş yapabilirsiniz.


2. Binek eğitilerek Bineğin özellikleri geliştirilir, Bineği “Gelişmiş Eğitim” kullanarak büyük oranda artırabilirsiniz.


3. Binek eğitimi, eğitim ve gelişmiş eğitim olarak 2’ye ayrılır.

Eğitim: 1 Canavar Taşı ve belirli miktarda Elmas kullanarak yapılırak Bineğin özellikleri arttırılır. Daha da fazlası aynı zamanda olasılığa bağlı olarak Bereket Değeri kazanılır. Bu bereket etkisi gelişmiş özelliği dahada arttırır.

Gelişmiş Eğitimi: Her defasında 50 tane Canavar Taşı kullanılır. Yem olmadığı zaman belirli miktarda Elmas kullanılır. Etkisi 50 kez eğitim değerindedir. nı zamanda olasılığa bağlı olarak Bereket Değeri kazanılır. Bu bereket etkisi gelişmiş özelliği dahada arttırır.


4. Binek Ruhu normal ve Özel olmak üzere ikiye ayrılır.

Normal Binek Ruhu: Seviyelerine göre sırasıyla açılır. Mevcut bineğe tıklatılarak diğer bineklere dönüştürülebilir. Değişimden sonra binek dış görünüşü değişir ama özellik değişmez.

Özel Binek Ruhu: Açılması seviyeyle alakalı değildir. Oyuncular Özel Binekleri kullandıktan sonra bineğin eğitimi ve özellik değeri artar. Her Özel Bineğin belirli limiti vardır.


5. Binek dinlenme butonunu tıkladığınız taktirde binek hızını kaybedecektir ve eski halini alacaktır.


6: Canavar Taşı

Bineğin özelliğini ve seviyesini arttırır veayrıca dış görünüğünüde değiştirir.

Önceki Kısım : VIP

Sonraki Kısım : Ruh Toplama

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir