Haber Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Haber Listesi

Legend Online (Classic) 21 Ağustos Android Sürüm Açılışı

Yayınlanma Tarihi:09/03/2014 20:03:04

21 Ağustos 11:00’da Legend Online (Classic) Android sürüm açılıyor! Android sürümü beta testinde yaşanan coşku ve olumlu yorumlardan sonra sabırsızlıkla beklenen Android sürümü açılıyor! 21 Ağustosta muhteşem hızıyla herkesi server açılışına bekliyoruz!


Android Sürüm Açılış Zamanı: 21 Ağustos 2014 11:00

Android Sürümü İndirme Adresi:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasgames.LegendOnlineClassic.android.tr




Savaş Teknolojisi

Legend Online (Classicile yeni bir mücadele sistemi başlıyor. Klasik web tabanlı oyunlar ile karşılaştırıldığında savaş becerilerinin etkisini hemen farkedebilirsiniz. QTE savaş modu sistemi ile heyecan verisi savaşlar ile eğlence doruğa tırmanıyor. Maceraya hemen başlayın ve birbirinden farklı sistemlerle eğlencenin keyfine yeniden varın.


Legend Online Mobil Versiyonu

Legend Online (Classicaçılması ile birlikte mükemmel görüntü özelliği, sistem ve oynama yöntemleri ile etkileyici bir oyun keyfi sunuyor. Teknik açıdan geliştirilen “Legend Online” mobil sürümü üstün resim performansı ve UI tasarımı ile mücedelenize keyifli bir yön veriyor.


Görsel Tasarım, Bol Eğlence

Legend Online (Classicgeliştirilmiş sürümü ile savaş ve diğer sistemleri en az web sürümü kadar üstün ve etkileyici kılarken, aynı zamanda da görsel tasarımı ile oyuncuları etkisi altına almayı başarıyor.

Önceki Kısım : Legend Online(Classic) Resmi Sitesi Online Oluyor

Sonraki Kısım : Legend Online Birlikleri Kuruluyor

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir