Etkinlik Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Etkinlik Listesi

14 Ocak Kahraman Savaşı

Yayınlanma Tarihi:01/27/2015 18:39:56

Bir kutsal eşya ve bir başlık onurlu bir şekilde savaşmak için yeterlidir!  Kahraman Savaşı Kralı sizi bekliyor!  Güncelleme işlemi "Kahraman Savaşı" versiyonu yenileme amaçlı yapılmaktadır. 14 Ocak 2015 tarihinde giriş yapılabilecektir!  Büyük savaşa hazır olun!


Hazırlık Süresi: 14 Kasım - 15 Kasım

“Kahraman Savaşı" hazırlık süresinde oyuncuların ekipman, binek ve değerli taş geliştirmesi yapıp güçlenmesi gerekmektedir.


Elemeler: 16 Ocak 21:05-22:05

Sadece 50 Lv. üzerindeki oyuncular bu savaşa katılabilecektir.  Tüm oyuncuların eleme savaşı yapması gerekmektedir.  Oyuncular savaşa girdikten sonra aynı meslekte ve puanları birbirine yakın olan yeni oyuncular eşleştirilir. Puanları aynı olanlar rastgele eşleştirilir.  Her oyuncu 15 defa eşleştirilebilir. Her savaş oyunca en fazla 3 dakika sürer.  Her savaş sonunda kazanan ve kaybeden oyuncuların tümü ödül kazanır.  Farklı puanlarda ve elemelerde mücadele eden oyuncuların tümü belirli miktarlarda Şöhret Kristali elde edeceklerdir.  Meslek puanı ilk 100 içinde olan toplam toplam 300 oyuncu final savaşına katılabilir.


Savaş Sıralaması: Elemelerden sonra 17 Ocak 19:55'te belirlenir

Elemeleri geçen 300 kişi tekrar eşleştirilecektir.  Tüm 35 Lv. üzerindeki oyuncular tahmin karşılaşmasına katılabilecektir. Final karşılaşmasına ilk 3 kişi çıkar.  Tahmin işlemini doğru yapanlar ödül kazanırlar.  Ödüller harcanan Şöhret Kristali'ne göre belirlenir. Üst sınır harcanan elmasın 20 katıdır. En düşük sınır harcanan elmasın 0.5 katıdır.  Tahmin yanlış olursa oyuncular harcadığı elmasa göre Şöhret Kristali kazanacaklardır.  Ayrıca Şöhret Kristali, Kahraman Savaşı Marketi'nde bulunan hediyelerle takas edilebilir.


Final: 17 Ocak 19:55

“Arena Savaşı" finali sıralama amaçlıdır ve bir çok sahnede savaşılabilir.  Her savaş öncesi oyuncular zafer sayısına göre sıralandırılır. Savaş sayısı aynı olan oyuncuların birbirine göre olan sırası rastgele belirlenir.  Sıralama sonrası listede birbirine en yakın olma durumuna göre rakip belirlenir ve bu rakiple savaşılır.  Savaşı kazanan, zafer sayısı+1 olur. Kaybetme durumunda değişiklik olmaz.  Savaş sonrası savaş başarısına göre sıralama yapılır. Eşleştirme kuralları değişmez.  Her oyuncu 10 tur savaştıktan sonra "Kahraman Savaşı" sona erer.

Final ödülü sıralamaya göre belirlenir.  Oyuncular gizemli binek, ünvan ve şöhret kristali gibi ödüller elde ederler.  Oyuncuların kazandığı şöhret kristalleri Şöhret Marketi'nde bulunan değerli eşyalarla takas edilebilir.

“Kahraman Savaşı" oyunculara zengin ödüller kazandırmanın yanı sıra Buff Kritiği kontrolü sağlar.  Tüm serverlarda bulunan oyuncuların “Kahraman Savaşı" sırasında gerçekleşen en yüksek sıralamasına göre oyunculara belirli bir zaman zarfında EXP eklenir.


Şöhret Marketi Takas Süresi: 18 Ocak - 21 Ocak

Savaş sonrası takas işlemi süresi sınırlıdır. Oyuncuların 3 gün içerisinde Şöhret Marketi'ne giderek takas işlemini yapmaları gerekmektedir.


Legend Online Operasyon Ekibi

12 Ocak 2015

Önceki Kısım : Yeni Sunucu “Ölüm Bataklığı” 12 Ocak Açılıyor

Sonraki Kısım : Savaş Alanı Açılış Hatası Telafi Duyurusu

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir