Etkinlik Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Etkinlik Listesi

Legend Online Classic Facebook Sayfası Ödüllü Etkinlik Duyurusu

Yayınlanma Tarihi:06/17/2015 13:46:53

Sevgili oyuncularımız:

Facebook Sayfası Ödüllü Etkinlik 12 Haziran'da açılacaktır. Legend Online Classic oyununda yeni olmanız ve ya çok güçlü karaktere sahip olmanız önemli değil. Herkes burada kendi karakterinin fotoğrafını yayınlayabilir. Karakterinizin fashionlarını sergileyerek karakterinizin ne kadar güçlü olduğunu gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızla oyun fotoğraflarınızı paylaşın! 3 Facebook arkadaşınızı burada etiketleyerek sizin ne kadar başarılı olduğunuzu gösterin! Etkinlikte 30 üzeri beğeni oyuncuların arasından en yüksek beğeni elde eden oyuncuya Bağlı Elmas x500, 30 Günlük VIP Kart x1, 1-3 Lv. Gem Kutusu x10 ve 99 adet Gül x1 gibi ödüller verilir! Bu şansı kaçırmayın! Arkadaşlarınızın beğenisini kazanın!


Çekiliş Tarihi: 12 Haziran - 25 Haziran


Etkinlik Açıklaması: Oyuncular oyundaki karakterinin ekran görüntüsünü başlığın altına yükledikten sonra arkadaşları arasından 3 kişiyi etiketlemesi ve karakterinin bulunduğu sunucu ile ID adını yazması gerekir. Yöneticiler 30 üzeri beğeni oyuncuların arasından en yüksek beğeni elde eden oyuncuyu seçip onu ödüllendirirler.


Etkinlik Ödülü: Katılımcı oyuncuların Bağlı Elmas x500, 30 Günlük VIP Kart x1, 1-3 Lv. Gem Kutusu x10 ve 99 adet Gül x1 gibi ödüller kazanma şansı vardır. Ödüller etkinlik bittikten sonraki üç iş günü içerisinde oyuncunun posta kutusuna yollanır.


Etkinlik detayları için: https://www.facebook.com/Legend.Online.Classic.tr


1. Kötü içerikli iletiler yazmak ve etkinliğe aynı IP adresinden birden fazla hesapla bağlanmak yasaktır.

2. Etkinlik bittikten sonraki iş günü içinde ödüller sayfada duyurulur. Haberlerden yoksun kalmamak için sayfamızdaki yenilikleri takip edin. Ödüller etkinlik bittikten sonraki üç iş günü içerisinde oyuncunun oyun içerisindeki posta kutusuna yollanır.

Legend Online Classic Operasyon Ekibi

15 Haziran 2015 Perşembe

Önceki Kısım : Yeni Server “Sonsuz Tapınak” Açılış duyurusu

Sonraki Kısım : Yeni Server “Gaia Işığı” Açılış duyurusu

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir