Haber Listesi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Haber Listesi

19. Kahramanlar Savaşı 19 Temmuzda Başlıyor

Yayınlanma Tarihi:07/21/2016 18:31:41

Kılıç kalkan sesleri ile onurun için savaş! "Kahraman Savaşı" krallar sahnesi, seni bekliyor! Bu güncellemede "Kahraman Savaşı" töreni sürümü bulunmaktadır. Eşi benzeri bulunmayan Kahraman Savaşı versiyonu 19 Temmuzda 2016 tarihinde resmi olarak açılacaktır! Fırtına öncesi sessizlik bu!

Hazırlık Süresi16-19 Temmuzda

"Kahraman Savaşı" açılışını yapmıştır. Oyunculara verilen bu iki günlük sürede karakterlerini, ekipmanlarını, bineklerini ve gemlerini savaş başlayana kadar geliştirebilirler. Yeterli puanı biriktirip Kahraman Savaşı etkinliğine adınızı eleme listesine yazdırın.

Elemeler19 Temmuzda 19:55

50 Lv. ve üzeri oyuncular "Kahraman Savaşı" yarışmasına katılabilirler. Tüm katılımcıların elemeleri geçmiş olmaları gerekir. Oyuncular savaş alanına girdikten sonra sistem otomatik olarak meslek atama işlemi yapar. Puanlar birbirine yakın oyuncular eşleştirilir. Puanları aynı oyuncular ise rastgele eşleştirilir. Her oyuncu 15 defa eşleştirilir. Her arena süresi en fazla 3 dakikadır. Galibiyet veya mağlubiyet gözetmeksizin her arena sonlandığında oyuncular puan kazanırlar. Puanlamaya göre oyuncular bir miktar Zafer Kristali kazanırlar. En sonunda, her meslekten ilk 100 kişi, toplamda 300 kişi finale kalır.

Savaş Sıralaması】: Elemeler bittikten sonra 21 Temmuzda saat 19:54'te belirlenecektir.

Elemelerden çıkan 300 oyunculara tahmin yapılabilir. 35 Lv. üstü oyuncular seçilen meslek üzerindeki finale kalan son 3 kişi tahmininde bulunabilirler. Doğru tahminde bulunan oyuncular ödüller kazanır. Harcadıkları Zafer Kristaline göre en fazla 20 katı yada en az 0.5 oranında kazanırlar. Yanlış tahminde bulunan oyunculara harcadığı elmas miktarı kadar Zafer Kristali verilir. Ayrıca, Zafer Kristali Kahraman Savaşı marketinden takas edilebilir.

Final21 Temmuzda 19:55

"Arena Savaşı" finali sıralama amaçlıdır ve bir çok sahnede savaşılabilir. Her tur savaş öncesinde, bütün oyuncular zafer haklarına göre sıralanırlar. (0'dan başlar) Sıralamadan sonra listede yerleri yakın olan oyuncular ikişer eşleşerek tekli savaşlara katılırlar. Yarışmanın galibi Zafer+1 kazanır. Kaybeden için bir değişim olmaz. Yarışmadan sonra, en son savaş sıralamasına göre eşleştirme düzenlemesi değişmez. Her oyuncu 10 tur savaştıktan sonra, "Kahraman Savaşı" sona erer

Final ödülleri sıralamaya göre dağıtılır. Oyuncular süper binek, isim ve Zafer Kristali gibi süper ödüller kazanırlar. Zafer Kristali kazanan oyuncular, Zafer Marketinde değerli eşyalarla takas yapabilirler. (Uyarı: Finalde kazanılan binek "Kurt" özel yeteneklere sahiptir)

"Kahraman Savaşı" yalnızca oyuncuların zengin ödüller kazanıldığı bir yarışma değil ayrıca tüm sunucuya Buff yararı sağlar! Sunucularına göre "Kahraman Savaşı" finalinde en yüksek sıralamada bulunan oyuncular tüm sunuculara ekstra EXP yararı verir. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!

【Şöhret Marketi Takas Süresi21 Temmuzda (Kahraman Savaşı Bitişi) - 24 Temmuzda

Final bittiğinde oyuncular eşya takası süresine girerler. Kahraman Kapısında 3 gün boyunca kalan oyuncular Şöhret Marketine girerek nadir eşya takası yapabilirler.


Legend Online Operasyon Ekibi

15 Temmuzda 2016 Cuma

Önceki Kısım : 15 Temmuz Günlük Bakım Duyurusu

Sonraki Kısım : Yeni Sunucu " Kıyamet Çığlığı " Açılış Duyurusu

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir