Rehber Başlıkları

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Rehber Başlıkları

Yeraltı Labirenti

Yayınlanma Tarihi:08/20/2014 21:16:46

Yeraltı Labirenti oyundaki en önemli sistemlerdendir. Labirent sistemi parası ile ekipman değişimi yapabilirsiniz.

 

Yeraltı Labirenti:

 

 

Labirent 100 kattan oluşuyor , kat arttıkça zorluk derecesi artar. .

Labirentin içinden büyük miktarda EXP değeri ve Labirent Parası kazanılabilir. Yeterli miktarda Labirent Parası harcanarak marketten ekipman alınabilir.

 

 

Yerlatı Labirent 100. Kat Becerisi

Oyuncular 20 lv olduğunda yeraltı labirenti açılır, biri ücretsiz biri yeraltı labirenti anahtarı haracamak olarak iki görev verilir!

 

Labirent DurumuLabirentte Canavarları öldürerek EXP ve Ruh kazanılır! Labirent katı arttıkça daha kaliteli eşyalar ve daha büyük oranda EXP ve Ruh kazanabilirsiniz.

 

Labirent Eşya Kazancı: Labirentte her 5 kattan geçtikten sonra Değerli Taş , Labirent Parası ve Birleştirme Modu kazanılır. Her 10 kattan geçtikten sonra kahramanın eş seviyesindeki Mor Seti .Kıymetli Eşyalar  kazanılır.

 

Labirent Parası Kullanımı:Labirent Marketinde birbirinden farklı seviyelerdeki ekipmanları değiştirilebilir. Ayrıca: Farklı seviyelerdeki ekipmanların değiştirildiği kat sayısı ekipman kalitesiyle doğru orantılıdır.

 

Labirent Bossu ve Küçük Canavarları nasıl öldürürüm? : Labirent Boss ve Küçük Canavarlar çevre canavarlarla sihirli saldırı ve saldırı gibi aynı özelliğe sahiptir. Labirente girerken kaderinizi ayarlamanız gerekmektedir. Savaşçının iyileştirme sembolü, büyücünün sinirlendirme sembolü kullanması labirente büyük avantaj sağlar. 40. Kattan önce saldıır çok önemli değildir. Zaferin anahtarını defans oluşturur. Fakat 40. Kattan sonra sihirli saldırı 4000 üstünde olmalıdır.

Önceki Kısım : Kader Sistemi

Sonraki Kısım : Değerli Taş

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir