Özel Oyun Rehberi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Özel Oyun Rehberi

Arkadaşlık Sistemi

Yayınlanma Tarihi:08/20/2014 17:17:07

Legend Online’da sosyal system oyun içerisinde arkadaşlarınızla sohbet etmenizi ve grup halinde haberleşmenizi sağlayan ve arkadaşlığınızı pekiştiren bir sistemdir. 


Sohbet penceresinden arkadaşınıza bilgi gönderebilir ve haberleşebilirsiniz. Ayrıca sohbet kanalından da haberleşilebilir ve sistem bilgileri yayınlanır. Sohbet kanalları şunlardır: Duyuru, Dünya, Takım, Birlik ve Mevcut.




Sosyal sistemi panelinden arkadaş ekleyebilir ve kendi arkadaşlarınızın yönetimini yapabilirsiniz. Aynı zamanda birçok arkadaşınızla aynı anda özel sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Kendi arkadaşlarınızı yönetebilir, arkadaşlarınızın bilgilerine bakabilirsiniz. Arkadaş önerisi bu system görülmez, arayüzde önerilen arkadaşlar çıkar. Önerilen arkadaşları eklediğiniz zaman sosyal sisteminizde görülür.

 

Arkadaşlık Derecesi:

Sosyal sistemde arkadaşınızın isminin yanında görünen kırmızı kalpler “Arkadaşlık Derecesi”ni gösterir. Arkadaşlık derecesi arttıkça ek sahnede eklenecek extra yetenek değeride artar. Arkadaşlık derecesi çiftlikteki Kutsal Ağaç doldurmadan arttırılır.

Önceki Kısım : Karakter Oluştur

Sonraki Kısım : Birlik Sistemi

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir