Özel Oyun Rehberi

Mevcut Ayarlar:Ana Sayfa> Özel Oyun Rehberi

Dünya Boss

Yayınlanma Tarihi:08/20/2014 17:27:41

Hergün belirli zamanlarda Dünya BOSS açılır, Dünya BOSS savaşı özel bir ek sahnede gerçekleşir. Farklı saatlerde farklı Dünya BOSS ortaya çıkar.


Kızıl Gözlü Kurt09:30~10:30


Her oyuncu ek sahnede BOSS ile yaptığı savaşlarda yalnızdır, oyuncularsavaşta öldükten sonra otomatik olarak yeniden başlayacaktır.


Dünya BOSS’taki savaş sürecinde, ilk 10 oyuncunun toplam yaralanma sırası görülür. Dünya BOSS’u yendikten sonra, ek sahne kapanarak Dünya BOSS’a en son saldıran oyuncular ödül kazanacaklar. Toplam yaralanma sırasındaki ilk üç oyuncunun HP 1% üstünde ise o oyuncular farklı ödüller kazanacaklardır.

Ekranın sağ üst köşesinde bulunan“Dünya BOSS”a tıkladıktan sonra bütün Dünya BOSS’ların resmini, adını, seviyesini ve ortaya çıkış zamanlarını görebilirsiniz.


Dünya BOSS açılmadan 30 dakika önce, her 5 dakikada bir sistem bütün serverdaki oyuncuları uyaracaktır. Dünya BOSS açıldıktan sonra“Dünya BOSS”düğmesi yanıp söner, bunun anlamı listede BOSS’a karşılık gelen girişe tıklayarak direk ek sahneye girebilir ve savaşabilirsiniz.


Dünya BOSS Dönüşüm:

Dünya BOSS açılma saatlerinde Dünya BOSS panelinde “Dönüşüm Kullan” seçeneği bulunmaktadır. Bu dönüşüm seçeneği ile Dünya BOSS’a otomatik olarak katılabilirsiniz.


Dünya BOSS Savaşı:

BOSS girilen ek sahnede küçük bir alanda rastgele ortaya çıkar, hareket halinde olabilir. Bütün giren oyuncular aynı ek sahnede olurlar, fakat en fazla 30 oyuncu görülebilir.


Bulunan oyuncular BOSS ile karşılaştıktan sonra otomatik olarak savaşa girerler, her oyuncu farklı bir savaş alanına girecektir. Eğer oyuncu savaşta ölürse başa döner, canlanması için geri sayım ortaya çıkar, harcama yaparak anında canlandırıladabilir. Oyuncu öldüğü zaman hareket edemez.

Oyuncular savaşta yenildikten sonra asker ya da HP kaybı olmaz. Ayrıca her savaş sonuçlandıktan sonra oyuncular Altın ve Ruh ödülü alırlar; EXP ödülü alamazlar.

Dünya BOSS öldükten sonra Dünya BOSS girişi kapanarak bütün oyuncular ek sahneden şehre gelirler. Zaman dolduğunda BOSS hala ölmemiş olsa dahi bütün oyuncular ek sahneden çıkartılarak şehre gelirler.

Dünya BOSS’a en son darbeyi vuran oyuncu öldürme ödülü; biriktirilmiş zarar sıralamadaki ilk üç oyuncu zarar ödülü; birikmiş zarar 1% HP ye varan fakat sıralamaya giremeyen ilk 3 oyuncu teselli ödülü alır, öldürme ödülü alanlar diğer ödülleride alır. Ödüller posta yolu ile oyuncuya gönderilir.

Önceki Kısım : Birlik Sistemi

Sonraki Kısım : Ekipman Sistemi

3 Sn'de Kayıt Ol

Hemen İndir